Profil
Zarządzaj swoimi ustawieniami profilowymi.
Ustaw własny awatar.
Prześlij awatar
Aktywuj PremiumPołączone konta
Połącz konto zewnętrzne, aby odzyskiwać dostęp i używać tego samego profilu na innych urządzeniach.
Statystyki profilu
Twoja aktywność
Ostatnie tablice
Wersja Premium
Dziękujemy! Korzystasz z wersji Premium. Odblokuj personalizację awatara i dodatkowe funkcje profilu.
- Własny awatar
- Brak reklam
- Odznaka Premium
- Aktywowano:
- Wygasa:
Zaawansowane
Ustawienia techniczne i dane lokalne.
Dane lokalne i prywatność
Lokalne dane profilu
Twój profil, avatar, ustawienia lokalne i dane dostępu do szkiców są przechowywane na tym urządzeniu w tej przeglądarce. Możesz je w każdej chwili usunąć przyciskiem czyszczenia profilu. Usunięcie tych danych może usunąć dostęp do szkiców zapisanych tylko w tej przeglądarce.
Zarządzaj urządzeniami 2 aktywne
Historia logowań
Historia logowań będzie dostępna po włączeniu połączonych kont.
Preferencje i eksperymentalne funkcje
Dodatkowe preferencje profilu i tablicy zostaną podłączone później.
Strefa zagrożenia
Wyczyszczenie profilu usuwa lokalne dane profilu z tej przeglądarki. Może też usunąć dostęp do szkiców zapisanych tylko na tym urządzeniu.
Import/eksport
Przenieś dane profilu między urządzeniami.
Wyeksportowany plik zawiera sekrety profilu lub dane dostępu do tablic. Nie udostępniaj go i usuń po zaimportowaniu na drugim urządzeniu.